Destination

Malta

Currency

Euro (€)

Language

Danish

Pdf

Download

 

Oplevelse for livet

 

Du har sikkert hørt udtrykket “at rejse er at leve”. Du har nok også hørt at det er vigtigt at opleve forskellige kulturer for at blive mere dannet, og open minded. Alt sammen er sandt, men oplever man virkelig en kultur ved at rejse til et andet land i to uger, eller to måneder?

Vi tror på at det kan lykkedes, men hvis man virkelig ønsker at få en ny kultur under huden, så mener vi at et arbejde i udlandet er den rigtige ting at gøre.

Med et arbejde i udlandet, får du en oplevelse for livet, du får venner fra hele verden som hurtigt bliver nogle af dine bedste venner du får i livet. Du vil opleve den Maltesiske kultur på klods hold, høre historier fra lokale og undgå at falde i alle turistfælderne, som er på Malta.

 

 

International erfaring

Udover at få en oplevelse for livet, så kan du også skrive international erfaring på dit CV.

Ligegyldigt om du tager et job i udlandet for at få en oplevelse for livet, eller for at optimere dit CV, så vil du uanset hvad få en stor international erfaring som man i din alder vil misunde.

Når du kommer hjem fra Malta, vil du stå i en stærkere position på arbejdsmarkedet, da du på dit CV kan vise at du har international erfaring. Mange af dem som vil søge samme job som dig, vil ikke have en udlandserfaring på CV’et, og derfor vil du stå med stærkere kort på hånden.

 

 

Det praktiske

Malta er medlem af EU, og du skal derfor ikke søge om visum for at arbejde på Malta.

Hvis du opholder dig i landet i mere end 90 dage, så skal du have et Maltesisk CPR-nummer, så du kan blive i landet så længe du har lyst.  


Den Maltesiske infrastruktur fungere godt, hvor de har busser til at køre hele døgnet rundt.

Dog er deres veje ikke hvad de har været, men alt i alt fungere det rigtig godt. Der er kun en billet som skal købes til bussen, den koster 1,5€ og holder i halvanden time.

Skatteniveauet på Malta er 15%

 

Klima og attraktioner

Malta blev opdaget for 7000 år siden, og har været en strategisk vigtig ø for handel. Der er cirka 400.000 indbyggere, og da øens areal kun er halvt så stort som Bornholm, gør det Malta til en af verdens tættest befolkede lande.

Øriget omkring Malta tæller også beboede øer som Gozo og Comino.  

Malta har tidligere været under Storbritanniens styre, men blev et selvstændigt land i 1964. I 2004 blev de medlem af EU.

Vejret på Malta er helt fantastisk. Du vil opleve varme somre, og milde vintre. Der er 300 solskinsdage om året på Malta.

 

Maltas hovedstad Valletta er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Det betyder at hele byen er beskyttet, og det er ikke helt uden grund.

Valletta er en historisk by, som mest af alt minder om en middelalderby som ikke er blevet rørt ved siden. Det er en virkelig smuk by, og man skal ikke snyde sig selv for at besøge den fantastiske hovedstad.

Modsat Valletta, er St. Julians stedet at tage til hvis du vil gå på restaurant, besøge en bar eller gå på diskotek. Dog er St. Julians en af de mest turistede steder på Malta.

Hvis du vil opleve noget af Maltas smukke natur og bade i det smukke vand, så kan det anbefales at tage til Mellieha Bay.

 

Hvis du er til sol og varme, men ikke har lyst til at rejse ud af EU, eller for langt væk fra familie og venner, så er Malta stedet at tage til.

På Malta får du det hele, du får dejligt vejr, international erfaring, venner for livet og muligheden for at opleve den fantastiske historie som Malta har.